Monday, April 2, 2007

Jaha hur blir det nu?

Länge sedan sist, sorry. Antar att ni sett de nya aptitretarna från nya Transformersfilmen. Om inte har www.ign.com klippen på sin sida

Vem blir nu Megatron. Först var det inte Welker sen var det han och sen var det inte han igen. Nu är han inte utesluten eller ? kort stund efter Welker återigen nämndes kom en nyhet som säger att Hugo Weaving var klar för Megatrons röst. Welker sägs då även ha fått en roll men inte vilken, så hur blir det nu? tja den som lever får se och höra. Weaving för övrigt har medverkat i Sagan om Ringen triologin, Matrix triologin och även V for Vendetta.

Nu finns det även två olika transformerbara Nike skor, en Megatron och en Optimus Prime.

Keith David ( Den där Mary, Armageddon etc) sägs var den som gör Barricade rösten...

Coola bilder på omslaget till crossover serien transformers och Avengers finns på nätet, ska ligga en på min sida....snyggt som attan är det...

Darth Vaders coin utgåva är äntligen här. Återigen har man dammat av mynt grejen som fanna under en period i den ursprungliga triologin. Först ut är som sagt Vader, med honom får man ett mynt album till de mynt som kommer att finnas med i de övriga figurerna som släpps. Vilka det är vet jag inte....

Burger King passar också på att ge ut lite figurer i anslutning till transformersfilmen, hur de ser ut....tja vi får väl se..

Alternator Ravage och Rumble ska tydligen vara Wal-Mart exclusives......det hindrar dock inte att man beställer dem från någon annan återförsäljare..

Börjar bli imponerad av transformersfigurerna som släpps i samband med filmen...maffiga. För att se några är det nog lättast att söka på ebay eller googla.

Har ett par Megatron MP5 på gång, får väl se om de kommer fram, får väl se om de är värda besväret. Dyra var de i varje fall..

No comments: